Voedsel doneren

Voedsel Doneren

Voedselbank Deurne helpt mensen die onvoldoende geld hebben om voedsel te kopen. Daarnaast willen we de verspilling van goed voedsel beperken.
Deze doelstellingen kunnen we alleen maar halen met de medewerking van producenten en leveranciers van levensmiddelen die bereid zijn om de restanten die over zijn maar nog wel geschikt zijn voor consumptie aan ons te doneren. Het liefst zien we dit op structurele basis maar eenmalige donatie’s zijn natuurlijk ook altijd van harte welkom. De ervaring leert dat er veel goede producten om diverse redenen niet meer verkoopbaar zijn via het reguliere afzetkanaal.

Graag komt de Voedselbank Deurne in contact met bedrijven die deze levensmiddelen kunnen leveren. Deze producenten besparen zich zo de kosten die anders vernietiging met zich meebrengt. Producten die aan bederf onderhevig zijn moeten wel in glas of blik houdbaar verpakt zijn en de houdbaarheidsdatum mag niet overschreden zijn om de voedselveiligheid te garanderen.
Voor alle incidentele of structurele voedseldonaties kunt u zich wenden tot:
Kees Lievendag – kees@voedselbankdeurne.nl – 06-8137 2537

Huishoudelijke artikelen als keukenrol, toiletpapier en filterzakjes, poetsmiddelen, shampoo etc. zijn natuurlijk ook welkom. Al deze spullen kunnen elke donderdagavond van half 8 tot 9 uur of elke vrijdagmorgen van half 10 tot 11 uur bij de Voedselbank aan de Florijn 7 in Deurne worden afgegeven. Elke bijdrage is hierbij welkom. Graag wel eerst even bellen (06-27822551) om een afspraak te maken. Bedankt alvast namens onze cliënten voor uw gift.