Kom naar onze Open Dag op 7 September!

Door Voedselbank Deurne

8 juli 2024

Open Dag voedselbank Deurne

Op 7 september opent de Voedselbank haar deuren voor iedereen tijdens onze Open Dag! Dit is dé kans om een kijkje achter de schermen te nemen en te zien hoe wij werken. Ontdek hoe wij voedsel verzamelen, bewaren en verdelen aan mensen die het hard nodig hebben.
Tijdens de Open Dag kunt u in gesprek gaan met onze vrijwilligers en krijgt u een beeld van onze dagelijkse werkzaamheden. Of u nu nieuwsgierig bent naar wat we doen, overweegt om vrijwilliger te worden of wilt weten hoe u kunt helpen, iedereen is welkom!
Mis deze unieke gelegenheid niet en kom langs op 7 september. Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten!
Datum: 7 september
Adres: Florijn 7, 5751 PC Deurne

Open Dag voedselbank