In de afgelopen jaren hebben we diverse donatie's mogen ontvangen van zowel organisatie's als particulieren. Deze donatie's bestonden zowel uit financiële als uit materiële donatie's. Namens onze clienten willen wij deze donateurs van harte bedanken hiervoor. Dit is een opsomming van een aantal van deze donateurs. Deze lijst is zeker niet compleet.

 

Wij zijn de anonieme gever die bij de pastorie in Ommel een enveloppe in de brievenbus heeft gestopt
met een inhoud van 1000,-- euro, met de vermelding daarop voor de Voedselbank zeer erkentelijk.

Anonieme gever Hartelijk dank.


 Bskkerij Vedder

Bakkerij Vedder in Deurne is al lange tijd een vaste leverancier van onze voedselbank. Wij zijn erg blij dat al het brood wat bij hen over is maar nog wel heel geschikt is voor consumptie wekelijks aan ons wordt gegeven.


 

Jan Linders in Deurne en Liessel is sinds kort een vaste leverancier van onze voedselbank in Deurne geworden. Dit is een mooi voorbeeld hoe het mes aan 2 kanten kan snijden. waar eerst levensmiddelen werden vernietigd als ze niet meer geschikt waren voor de verkoop worden ze nu aan ons gegeven omdat ze nog wel geschikt zijn voor consumptie.


 Sauce Company
Van de firma Sauce Company in Deurne kregen we onlangs ongeveer 15.000 kleine zakjes met honing-mosterd dressing. Namens onze cliënten willen we de Sauce company bedanken voor deze donatie en graag houden we ons natuurlijk aanbevolen als er in de toekomst nog weer een keer wat over mocht blijven.


Beko Bakkerijtechniek

Beko Bakkerij techniek uit Wijchen heeft ons onlangs een 2e handse maar nog prima brood snij machine gedoneerd. Op deze manier kunnen we onze cliënten nog weer beter van dienst zijn. Op de foto staat de manager van Beko met Harrie van de Burgt tijdens de overhandiging van deze machine. Namens onze clienten willen wij Beko van harte bedanken voor deze donatie. www.beko-techniek.nl


Rozemarijn en Thijm

Rozemarijn en Thijm in Deurne had zoals elk jaar weer een leuk pakket in December samengesteld voor onze clienten.


 Rotary Das

Rotary DAS voor het doneren van speelgoed voor Sinterklaas voor alle kinderen van onze clienten.


Lions Club Deurne doneerde afgelopen kerst 60 Kerst pakketten.


ABN Amro Asten doneerde in december 2012 70 pakkettten voor alle kinderen van onze clienten.


Heilige Sint Willibrord Deurne

Parochie Heilige Willibrord Deurne doneerde de opbrengst van de entree bij de vertoning van de film "Het slot van de Spiritijnen" in het parochiecentrum. Met Pasen heeft de parochie 55 pakketten van de wereldwinkel aan onze voedselbank geschonken. Deze zijn vrijdags voor Pasen aan onze cliënten uitgedeeld. De pakketten bevatten allerlei levensmiddelen uit 3e wereldlanden.


Gerard Coopmans doneerde een gedeelte van het geldbedrag wat hij had gekregen bij de uitreiking van de Gouden Helmspeld.


PC-Inkt in Deurne willen we langs deze weg hartelijk bedanken voor het doneren van een printer met alles er op en er aan. Voor de (her)intake gesprekken hebben we een kantoortje aan de Haspelweg waar we onze clienten regelmatig ontvangen. We misten nog een printer en we zijn dan ook erg blij met deze donatie. PC-Inkt Deurne bevindt zich aan de Kerkstraat te Deurne.